Josef Abrhám

Josef Abrhám né le 14 décembre 1939 à Zlín protectorat de Bohême-Moravie et mort le 16 mai 2022 est un acteur tchécoslovaque puis tchèque. Vždycky zvedám oči do nebe a posílám to nahoru těm předkům který to třeba.


Famous Faces Movie Stars Celebrities

Er starb im Alter von 82 Jahren wie die Nachrichtenagentur CTK am Dienstag mitteilte.

. Května 2022 0920 Zemřel Josef Abrhám bylo mu 82 let. A bratranec slovenského režiséra Martina Hollého ml. Nebo doktor Blažej z.

Informację o śmierci popularnego aktora podał. Von 1976 bis zu ihrem Tod im Juni vorigen Jahres war Abrham mit. 1 day agoSvou životní lásku Libuši Šafránkovou přežil její manžel a herecký partner Josef Abrhám jen krátce.

1 day agoJosef Abrhám také vzpomínal na své působení v tehdejším Tylově dnešním Stavovském divadle. Log into your account. Hrdina filmové komedie Vrchní prchni.

Josef Abrhám Actor Soundtrack Josef Abrhám was born on December 14 1939 in Zlín Protectorate Bohemia and Moravia now Czech Republic. Podvodníček Dalibor Vrána z komedie Vrchní prchni. Přestože na televizních obrazovkách ztvárnil Abrhám celou řadu postav všichni si jej okamžitě vybaví ve dvou rolích jimž svou tvář propůjčil asi nejvýrazněji.

Šárka Ševčíková Czech Radio Josef Abrhám one of the most popular of Czech stage and screen actors has died at the age of 82. Informaci deníku Blesk potvrdil herec Jan Kačer. A seriálu Nemocnice na kraji města měl v poslední době zdravotní problémy a byl upoután na vozík.

1 day agoZemřel Josef Abrhám který patřil k nejpopulárnějším hercům v Česku. W wieku 82 lat zmarł aktor Josef Abrhám znany z komedii Kelner płacić czy z serialowej roli ordynatora Blažeja z serialu Szpital na peryferiach. See full bio Born.

Abrhám byl podle něj laskavý člověk se suchým humorem. Hrdina komedie Vrchní prchni primář Blažej ze seriálu Nemocnice na kraji města a nositel Thálie za mistrovství v činohře zemřel ve. Abrhám starred in a number of the best-loved.

1 day agoSerialowy doktor Arnošt Blažej miał 82 lata. 1 day agoJosef Abrhám trpěl na vleklé problémy se srdcem a v poslední době byl také odkázán na vozíček. Im Juni 2021 musste Schauspieler Josef Abrhám nach 45 Ehejahren um seine Frau die Drei Haselnüsse für Aschenbrödel-Darstellerin.

He was previously married to Libuse Safránková. Josef Abrham był żonaty. 1 day agoJosef Abrhám si tehdy zahrál s Pavlem Landovským.

Jeden z nejpopulárnějších českých herců trávil podzim života v ústraní a mimo oči veřejnosti úplně se stáhl po smrti své milované manželky Libuše Šafránkové 68 v červnu roku 2021. Josef Abrhám was born on December 14 1939 in Zlín Protectorate Bohemia and Moravia now Czech Republic. 1 day agoJosef AbrhámPhoto.

Pak se zamyslel že kdyby Josef Abrhám hrál třeba Kmotra stvořil by tu postavu tak že by ji obhájil a získala by sympatie. 1 day agoDer tschechische Schauspieler Josef Abrham ist tot. Prosince 1939 Zlín je český herec vdovec po herečce Libuši Šafránkové vnuk slovenského dramatika prozaika a evangelického faráře Jozefa Hollého synovec slovenského herce Martina Hollého st.

Svou milovanou manželku Libušku Šafránkovou která loni v červnu podlehla rakovině přežil o pouhých 11 měsíců. Najednou jsem měl možnost být na jevišti s panem Marvanem Matulovou Pivcem Vejražkou Dostalo se mu podle něj nádherné možnosti. 1 day agoHerec Josef Abrhám zemřel v pondělí vpodvečer sdělil ČTK jeho syn.

He is an actor known for Leaving 2011 Valerie and Her Week of Wonders 1970 and Beauty in Trouble 2006. Skonal jen necelý rok po úmrtí manželky Libuše Šafránkové 68. Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám manžel nedávno zesnulé Libuše Šafránkové.

1 day agoZemřel Josef Abrhám. The actor a veteran of stage and screen leave behind a legacy of theatrical and film roles though he was perhaps best known for his role in Run Waiter Run Vrchní prchni 1980 in which he played a. 1 day agoJosef Abrhám urodził się 14 grudnia 1939 r.

1 day agoJosef Abrhám Czech actor Josef Abrhám has died at the age of 82. V roce 2020 obdržel Josef Abrhám divadelní cenu Thálie za celoživotní mistrovství v činohře. Jako doktora Blažeje z Nemocnice na kraji města a jako podvodníčka Vránu z komedie Vrchní prchni.

Na sklonku svého života se kompletně stáhnul z očí veřejnosti velmi jej totiž zasáhla smrt jeho životní lásky. 1 day agoJozef Hollý d grand-père maternel Autres informations. Josef Abrhám 14.

Grand officier de lordre de la Double Croix blanche d 2019 modifier - modifier le code - modifier Wikidata. He was previously married to Libuse Safránková. 1 day agoZemřel Josef Abrhám 82 milovanou Libuši Šafránkovou 69 přežil o 11 měsíců Předchozí Další 17.

Ukończył Wydział Teatralny Akademii Sztuk Scenicznych w Pradze następnie krótko pracował w Teatrze w Vinohradach a od 1965 był jednym z głównych aktorów Klubu Dramatycznego w Pradze. Abrahám proslul především jako primář Blažej v seriálu Nemocnice na kraji města nebo v roli knihkupcečísníka ve filmu Vrchní prchni. Patřil k těm kteří se snažili na světě hledat to krásný dodal.

Dem deutschen Fernsehpublikum wurde er durch seine Rolle als junger Arzt in der tschechoslowakischen Serie Das Krankenhaus am Rande der Stadt bekannt. Polscy widzowie mogli go zobaczyć także w filmie CK. Pomohl si i přirovnáním z fotbalu od trenéra Karla Brücknera.

Dezerterzy jako sierżant Zajicek. Naposledy se na filmovém plátně objevil v roli svatého Josefa v pohádce Anděl Páně 2 Jiřího Stracha. W miejscowości Zlin na wschodnich Morawach.

He is an actor known for Valerie and Her Week of Wonders 1970 Leaving 2011 and Beauty in Trouble 2006. Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám. Abrhám zesnul pouhých jedenáct měsíců poté co naposledy vydechla i jeho manželka Libuše Šafránková dá se tedy hovořit o lásce přímo labutí.


Jiri Labus A Josef Abrham Celebrities Chef Jackets Film


Pin On Stuff


Laska Na 100 Let Libuska Safrankova A Josef Abrham Youtube Film Youtube Let It Be


Josef Abrham Slavi 80 Let Kterou Zpevacku Podvadel Kdyz Poznal Svou Zivotni Lasku Libusku Safrankovou Super Cz Crown Jewelry Fashion Crown


Jana Brejchova A Josef Abrham Pokus O Vrazdu 1973


Libuska Safrankova Josef Abrham


Josef Abrham Slavi 80 Let Kterou Zpevacku Podvadel Kdyz Poznal Svou Zivotni Lasku Libusku Safrankovou Super Cz Film


Josef Abrham People


Josef Abrham A Libuse Safrankova Tvori Par Uz Vice Nez 30 Let


Pin On Vse Ze Zivota Celebrit


Jozef Abrham S Manzelkou Libuskou Safrankovou Celebrities Famous Faces Actresses


Josef Abrham Celebrities Redhead Film


Velke Obavy Josef Abrham Podnikl Kvuli Safrankove Razne Kroky Celebrities


Josef Abrham A Libuse Safrankova Herci Lide Film


Josef Abrham Actors Film Celebrities


Josef Abrham In Vrchni Prchni 1981 Waiter Great Movies Movies


Libuska A Manzel Josef Abrham Vynikajici Herec Nun Dress Film Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel